Από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Συνδυασμού «ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ», Γιώργος Βουλγαράκης !

Από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Συνδυασμού «ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ», Γιώργος Βουλγαράκης !

Γράφει ο  Πάνος Ν. Αβραμόπουλος

Μέσα σε ένα κλίμα ηθικής πανδαισίας και με την καθολική συμμετοχή του λαού της Αθήνας, έγινε σήμερα Κυριακή 14-4-19 στις 12:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» του Δήμου Αθηναίων – στο περίφημο παλιό Πηλοποιείο Πουλοπούλου – «Πιλ-Πούλ», στα Πετράλωνα, η παρουσίαση το ψηφοδελτίου του Συνδυασμού «ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ», από τον αρχηγό του Συνδυασμού, τ. Βουλευτή της Α΄ Αθηνών και υπουργό κ-ο Γιώργο Βουλγαράκη. Πρωτίστως τα λόγο έλαβε ο πρύτανης της αυτοδιοίκησης στην Αθήνα και κατ΄ επανάληψη Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας και Αντιδήμαρχος Αθηναίων κ-ος Άγγελος Μοσχονάς και με τα διάστικτα από αγάπη και σεβασμό λόγια του για τον Γιώργο Βουλγαράκη, ανέφερε συνοπτικά, το πόσο σπουδαίο ρόλο, μπορεί να διαδραματίσει ο Γιώργος Βουλγαράκης, με την ατίμητη εμπειρία του, ως τ. υπουργός Πολιτισμού και Δημοσίας Τάξεως, στην κοινωνική και πολιτισμική ανασυγκρότηση της Αθήνας.

Εν συνεχεία, τον λόγο έλαβε ο αρχηγός του συνδυασμού κ-ος Γιώργος Βουλγαράκης και με αδρές γραμμές και με τον μεστό και διακριτό αυτοδιοικητικό λόγο του, εξέθεσε τις κεντρικές θεσμικές παρεμβάσεις του συνδυασμού στην πόλη, για να εκκινήσει άμεσα, η επείγουσα προσπάθεια της ανασυγκρότησης της λατρεμένης μας Αθήνας, που σήμερα βιώνει την εγκατάλειψη και την υποβάθμιση. Κατόπιν  έγινε η παρουσίαση του υποψηφίων, που με τον πολύχρωμο και πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα τους, δίνουν την αύρα ενός πολύ δυνατού, μαχητικού και αξιόπιστου ψηφοδελτίου. Με την συμμετοχή επιστημόνων, εμπόρων, βιοτεχνών, ανθρώπων του πολιτισμού και των τεχνών και πολλών ακόμα άξιων ανθρώπων, από τον κοινωνικό ιστό της πόλης, που κάθε μέρα με την έντιμη και ευπρεπή παρουσία τους, δίνουν ηθική αξία και ζωή στην Αθήνα !

Έχουμε την ηθική τιμή να συμμετάσχουμε και εμείς ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον κ-ο Γιώργο Βουλγαράκη και θα δώσουμε τον αγώνα τον καλό, με σηματωρό την δική σας αγάπη και στήριξη, για την κοινωνική, πολιτισμική και οικονομική ανασυγκρότηση της πόλης. Ευχαριστούμε έτσι θερμά, τον κ-ο Γιώργο Βουλγαράκη, που μας απηύθυνε την μεγάλη τιμή, να συμμετάσχουμε στο ελπιδοφόρο και μαχητικό ψηφοδέλτιό του, που κομίζει στις εκλογές της 26-ης Μαίου 2019, τις πιο μεγάλες ελπίδες, για την πραγματική επανεκκίνηση της Αθήνας μας.

Την εκδήλωση τίμησαν προσωπικό-τητες από όλο το κοινωνικό πεδίο της πόλης, που αποτυπώνει και την υψηλή αποδοχή του συνδυασμού. Αναφέρουμε ενδεικτικά τον τ. πρόεδρο της ΟΛΜΕ κ-ο Αντώνη Αντωνάκο, τους τ. ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού κ.κ. Νίκο Καρούλια και Μιχάλη Γεροθόδωρο, τον πρόεδρο του Συλλόγου των Εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων κ-ο Βασίλη Πολυμερόπουλο κ.α..


*Ο συγγραφέας Πάνος Ν. Αβραμόπουλος, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας, με τον συνδυασμό «ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ», του Γιώργου Βουλγαράκη
www.panosavramopoulos.blogspot.gr

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »