Από την ραδιοφωνική μου παρέμβαση, σήμερα το πρωί 16-4-19 στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Open Radio 106,7 Fm, με τον Γιάννη Κανελλάκη, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με τον Γιώργο Βουλγαράκη !

Από την ραδιοφωνική μου παρέμβαση, σήμερα το πρωί 16-4-19 στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Open Radio 106,7 Fm, με τον  Γιάννη Κανελλάκη, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, 
με τον Γιώργο Βουλγαράκη !

Είχαμε την χαρά και την ηθική τιμή σήμερα Τρίτη 16-4-19, το πρωί και στα υψηλού πολιτισμικού ήθους ραδιοκύματα της ΕΡΤ, να κάνουμε  μια ραδιοφωνική παρέμβαση για την υποψηφιότητά μου ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων, με τον Συνδυασμό «ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ», με τον Γιώργο Βουγαράκη.

Πρωτίστως ευχαριστούμε από καρδιάς, τους αγαπημένους μας ακροατές της ΕΡΤ, για τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που μαζικά απέστειλαν στο τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής, αλλά και τον ηθικά ευγενή και αδέσμευτο δημοσιογράφο Γιάννη Κανελλάκη, για την ηθική του φιλοξενία στην εκπομπή. Μια δυνατή ραδιοφωνική εκπομπή, που αγκαλιάζει ο λαός των Αθηνών, για την δημοσιογραφική της ανεξαρτησία και τον αδέσμευτο λόγο της.

Μιλήσαμε με παρρησία για :

Το σπουδαίο πολιτικό κεφάλαιο του υποψήφιου Δημάρχου Αθήνας και αρχηγού του συνδυασμού μας «ΑΘΗΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ»  Γιώργου Βουλγαράκη, που ως τ. υπουργός Πολιτισμού, Δημόσιας Τάξης και Εμπορικής Ναυτιλίας, μπορεί με την ατίμητη πελώρια εμπειρία του, να υπηρετήσει τα νέα  μεγάλα αυτοδιοικητικά προτάγματα της πόλης.

Τις κεντρικές μας κατευθυντηρίους, ως υποψήφια Δημοτική Αρχή και τις θεσμικές παρεμβάσεις που προτιθέμεθα να κάνουμε, για  μια Αθήνα :

Καθαρή, Ασφαλή, Σύγχρονη, Φωτεινή, Πράσινη


Για την αναβάθμιση του διεθνούς πολιτισμικού κύρους της πόλης, που έχει κατρακυλήσει στο ναδίρ. Για το μείζον θέμα των σκουπιδιών στην Αθήνα, που δεν χρειάζεται ιδιωτικοποίηση, αλλά ανασυγκρότηση και αναβάθμιση των υπηρεσιών και των υποδομών των Σκουπιδιών στον Δήμο της Αθήνας, με την παράλληλη ηθική στήριξη του προσωπικού, που καταβάλλει ηρωικές προσπάθειες, για να κρατήσει την πόλη καθαρή. Για την αναγκαία επανακατοίκηση με την επακόλουθη κινητροδότηση των υποβαθμισμένων περιοχών της πόλης μας, ώστε να ξαναγίνουν και πάλι ζωντανά κύτταρα του κοινωνικού ιστού της Αθήνας. Για την ανάδειξη των πανέμορφων λόφων της Αθήνας, σε προορισμών ανάτασης και αναψυχής των Αθηναίων, με την διοργάνωση από τον Δήμο, περιοδικών πολιτισμικών events, αλλά και εστίες εν γένει πολιτισμού. Για τον φωτισμό της πόλης, που είναι εγκαταλελειμμένος στα γραφειοκρατικά γρανάζια της σημερινής δημοτικής αρχής, με αποτέλεσμα, στο σκοτάδι να αναφύεται το έγκλημα και η παρανομία. Για τη υποστήριξη με την δημιουργία νέων σύγχρονων και φιλικών προς τον πολίτη δομών, της εργαζόμενης μητέρας, της νεανικής επιχειρηματικότητας, των φοιτητών, των ανεργων και όλων όσων, θέλουν να μετουσιώσουν την δημιουργικότητά τους, σε ωφέλιμο κοινωνικό έργο.




Τέλος μιλήσαμε, αναφέροντας αποσπάσματα από το βιβλίο μας «ΑΘΗΝΑ, ζαφειρόπετρα …» για την ιστορική και πολιτισμική ταυτότητα της Αθήνας – που τιμητικά μας φιλοξενεί και η επιτυχημένη εκπομπή «ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ»-  για το πώς βγήκαν οι «τραμπούκοι», οι «μόρτηδες», αλλά και η ιστορική έκφραση «χαιρέτα μου τον πλάτανο» !!!

Με μπροστάρη τον εμπνευσμένο και δυναμικό Γιώργο Βουλγαράκη, στις Δημοτικές εκλογές της 26-ης Μαίου και με την στήριξη του ωραίου και αξιαγάπητου αθηναϊκού λαού, κάνουμε πράξη, το μεγάλο μας όραμα, για την Αθήνα, του πολιτισμού, της ασφάλειας και της κοινωνικής ευημερίας.


Με αγάπη
Πάνος Ν. Αβραμόπουλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ» - Γιώργος Βουλγαράκης
Α’ Αναπληρωτής Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων
M.Sc Δ/χος Μηχανικός Ε.Μ.Π.μ συγγραφέας
www.panosavramopoulos.blogspot.gr

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »