Η τηλεοπτική παρουσία του Πάνου Ν. Αβραμόπουλου, στην εκπομπή «On the Rocks» ΑΡΤ TV, το Σάββατο 28/9/24, με την Δώρα Αποστόλου, για το Debate και άλλα !

 Η τηλεοπτική παρουσία του Πάνου Ν. Αβραμόπουλου, στην εκπομπή «On the Rocks» ΑΡΤ TV, το Σάββατο  28/9/24, με την Δώρα Αποστόλου, για το Debate και άλλα !

https://www.youtube.com/watch?v=CYpanpulJ4U













Στην εκπομπή «On the Rocks» στο ΑΡΤ TV με την Δώρα Αποστόλου, μίλησε το Σάββατο 28/9/24, ο Πάνος Ν. Αβραμόπουλος, για το Debate  των υποψηφίων αρχηγών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην ΕΡΤ και την προοδευτική άνοδο δημοσκοπικά του κινήματος, για τις εξελίξεις στο πολιτικό μας πεδίο δοθείσης της ανασύνταξής του και με τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ, για την κάθετη πτώση της Νέας Δημοκρατίας με τις αλυσιτελείς της πολιτικές, που δημιουργούν κύματα νεοπτώχων, αλλά και τις ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις. Παράλληλα αναφέρθηκε στις σημαντικές γεωπολιτικές εξελίξεις με τις συρράξεις στην Ουκρανία, την Παλαιστίνη και το Λίβανο και την επιβαλλόμενη αναθεώρηση της εξωτερικής μας πολιτικής, ενόσω λαμβάνουν χώρα οι ζωτικές αυτές γεωστρατηγικές αλλαγές. Συνακόλουθα αναφέρθηκε εκτενώς στον ελληνικό πολιτισμό, όπως στην Ιωάννα Τσάτσου, στην Ορθοδοξία και τους Αρχιεπισκόπους μας κυρούς Χρύσανθο Φιλιππίδη και Δαμασκηνό Παπανδρέου, καθώς και στην πολιτισμική μας δημιουργία, επ΄αφορμή συγκαιρινών γεγονότων, που ωστόσο αίρουν τις ρίζες τους, στην πλατιά και βαθιά πνευματική και πολιτισμική μας παρουσία, στην ελληνική διαχρονία !

Η εκπομπή πέρα από το κανάλι μας στο youtube : Πάνος Ν. Αβραμόπουλος, που είναι αναρτημένη και μπορείτε να την παρακολουθήσετε, θα προβληθεί από το ΑΡΤ TV, το Σάββατο 5/10/24 στις 12:00 π.μ.

Καλή ακρόαση !

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
M.Sc Δ/χος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π, Συγγραφέας
Μέλος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

www.panosavramopoulos.blogspot.gr
4-10-24

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »