Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για τον Μάνο Κατράκη Τρίτη, 8-10-24 και ώρα: 8:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !

 Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για τον Μάνο Κατράκη Τρίτη, 8-10-24 και ώρα: 8:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !

https://www.youtube.com/watch?v=iU61UYm4n_g&t=8s

Αθήνα, 8-10-24

Αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι,

Καλησπέρα και καλή δύναμη ! 


Σας προσκαλούμε με πολλή αγάπη στην διαδικτυακή μας ραδιοφωνική εκπομπή, Τρίτη 8/10/2024 και ώρα : 8:00 μ.μ.,  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο  της «Πεμπτουσίας»,  όπου θα μιλήσουμε για τον εμπνευσμένο ηθοποιό μας και διανοούμενο Μάνο Κατράκη. 

Ειδικότερα για :

Τον απαράμιλλο θεατράνθρωπο, που πρωταγωνίστησε σε πλήθος αριστουργημάτων της κλασικής δραματολογίας, όπως στον «Οθέλλο», «Τον αυτοκράτορα Μιχαήλ» κ.α. και τα λάμπρυνε με το ρωμαλέο υποκριτικό του κύτταρο, αλλά και τον έξοχο καθηγητή της Δραματουργίας.

Για τον εμβληματικό ηθοποιό μεγάλων ταινιών του χρυσού μας κινηματογράφου, όπως οι : «Συνοικία το όνειρο», «Το χώμα βάφτηκε κόκκινο», «Ορατότης μηδέν», αλλά και του σύγχρονου, όπως «Ταξίδι στα Κύθηρα» κ.α.

Ακόμα για τον συνεπή διανοούμενο και ιδεολόγο, που αγωνίστηκε με αυταπάρνηση για τις ιδέες του και κατέβαλε σκληρό τίμημα, με εξορίες κυνηγητά και επαγγελματικούς αποκλεισμούς.

https://www.pemptousia.gr/pemptousia-web-radio/

Μαζί σας λοιπόν Τρίτη  8/10/2024 και ώρα 8:00 μ.μ.  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της  «Πεμ-πτουσίας», για τον μοναδικό μας θεατράνθρωπο – διανοούμενο Μάνο Κατράκη.

Με αγάπη

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
Συγγραφέας

www.panosavramopoulos.blogspot.gr
Αθήνα, 8-10-2024

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »