Χαρμόσυνα μηνύματα νίκης, στην ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Νέα Ιωνία !

 Χαρμόσυνα μηνύματα νίκης, στην ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Νέα Ιωνία !

Γράφει ο  Πάνος Ν. Αβραμόπουλος


Τα πιο αισιόδοξα και χαρμόσυνα μηνύματα νίκης, για τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ του Οκτωβρίου, απέστειλε ο λαός της Νέας Ιωνίας, κατά την σημερινή Τετάρτη 18-9-24 ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, στο κινηματο-θέατρο «ΑΣΤΕΡΑΣ». Σε μια δυνατή σε πολιτικό παλμό και ηθική ενότητα συγκέντρωση, ο λαός της Νέας Ιωνίας με την καταιγιστική παρουσία του, εξέπεμψε μήνυμα ανανέωσης της εμπιστοσύνης του προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, αλλά και ανένδο-της στήριξης του κινήματος, στην αναγεννημένη πλέον πορεία του, προς την διακυβέρνηση της χώρας, που συνιστά και μεγάλη ελπίδα του ελληνικού λαού, για έξοδό του από το σημερινό κυβερνητικό τέλμα της Νέας Δημοκρατίας.


Ο Νίκος Ανδρουλάκης που καταχειροκροτήθηκε ενθέρμως από τον δημοκρατικό λαό της Νέας Ιωνίας, ο οποίος κομίζει και τα ηθικά σπέρματα του Μικρασιατικού Ελληνισμού, του οποίου  ανυποχώρητος προστάτης υπήρξε, ο απαράμιλλος ιδρυτής της κεντρογενούς παρά-ταξης στην Ελλάδα, μέγιστος Ελευθέριος Βενιζέλος, ανέλυσε εκτενώς τις δυστοκίες και τα μεγάλα λάθη της κυβερνητικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, που έχουν περιφέρει σε απόγνωση τον ελληνικό λαό και κατέθεσε συνάμα τις ρηξικέλευθες προτάσεις του κινήματος, για την ταχεία επανεκκίνηση, ανασυγκρότηση της χώρας.

Αναφέρθηκε διεξοδικά στην ραγδαία σήμερα αύξηση του στεγαστικού κόστους που συνθλίβει τα όνειρα των νέων ανθρώ-πων, για να κάνουν οικογένεια, στην απερίσταλτη έξαρση της ακρίβειας που γονατίζει τα νοικοκυριά, στην επίταση του ενεργειακού κόστους, που έχει καταστήσει τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος αφόρητους. Παράλληλα αναφέρθηκε στην υποστολή του κράτους δικαίου από την κυβέρνηση, με το κουκούλωμα της τραγωδίας των Τεμπών, με την απαράδε-κτη για την δημοκρατία υπόθεση των παρακολουθήσεων, αλλά και με την υπονόμευση του κύρους των Ανεξάρτητων Αρχών,

θεσμού που θέσπισε οραματικά στην ελληνική κοινωνία το ΠΑΣΟΚ. Σημειώνοντας συνάμα και την κατάρρευση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, επίσης επιτεύγματος του ΠΑΣΟΚ, την εγκατάλειψη των αγροτών μας με την διάλυση ουσιαστικά του ΟΠΕΚΕΠΕ, που του επεβλήθη πρόστιμο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ετέθη στην προσβλητική για το κύρος της χώρας επιτροπεία, αλλά και τις αρρυθμίες στην εξωτερική πολιτική, που εισπράττουμε αλλεπάλληλα χαστούκια από την Τουρκία και την Αλβανία. Και απένα-ντι σε όλα αυτά ο Νίκος Ανδρουλάκης αντιπρότεινε, την δημιουργία κοινωνικού

αποθετηρίου στεγαστικής κατοικίας, την μείωση του ΦΠΑ, την δημιουργία ενεργειακών κοινοτήτων, την υποστύλωση του ΕΣΥ και άλλες ακόμα εμπνευσμένες και μελετημένες πολιτικές προτάσεις, που μέλλεται να απεγκλωβίσουν τη χώρα, από τη δίνη στην οποία έχει περιέλθει με τις ανερ-μάτιστες πολιτικές της κυβέρνησης.

Για όλους τους παραπάνω λόγους σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, περισσότερο από άλλοτε σήμερα, προβάλλει επιτακτική η επάνοδος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην διακυβέρνηση της χώρας, για να ξεκινήσει το ανορθωτικό του έργο, δίνοντας και πάλι ελπίδα και προοπτική στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό.

Συνεχίζουμε δυνατά, μαζικά όλοι, για την νέα μεγάλη πολιτική πορεία του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, που σηματοδοτεί την επάνοδο στην κανονικότητα και την ανασυγκρότηση της χώρας και του λαού μας !

*Ο συγγραφέας Πάνος Ν. Αβραμόπουλος, είναι M.Sc Δ/χος Μηχανικός Ε.Μ.Π., μέλος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
www.panosavramopoulos.blogspot.gr

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »