Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για τον Βασίλη Λογοθετίδη, Τρίτη, 2-7-24 και ώρα: 20:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !

 Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για τον Βασίλη Λογοθετίδη, Τρίτη, 2-7-24 και ώρα: 20:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !

https://www.youtube.com/watch?v=JHx4045tdDc

Αθήνα, 1-7-24

Αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι,

Καλησπέρα και καλή δύναμη !
 

Σς προσκαλούμε με πολλή αγάπη στην διαδικτυακή μας ραδιοφωνική εκπομπή, Τρίτη 2/7/2024 και ώρα : 8:00 μ.μ.,  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο  της «Πεμπτουσίας»,  όπου θα μιλήσουμε για τον απαράμιλλο κωμικό μας Βασίλη Λογοθετίδη. Ειδικότερα για :

Την αξεπέραστη υποκριτική του δεινότητα, που υποστασιοποίησε με μοναδικό τρόπο, τον χαρακτήρα του μεταπολεμικού Έλληνα μικροαστού.
Την  ατίμητη προσφορά του, στην μεγάλη μας οθόνη, με πρωταγωνιστικές συμμετο-χές, όπως στα αριστουργήματα : «Ένας ήρωας με παντούφλες», «Δεσποινίς ετών 39», «Κάλπικη λίρα», «Ο ζηλιαρόγατος», «Ένα βότσαλο στη λίμνη», «Σάντα τσικίτα», «Ούτε γάτα ούτε ζημιά», «Δελησταύρου και υιός» κ.α.

  Και τις έξοχες ερμηνείες του στο παλκοσένικο, σε αριστουργήματα του κλασικού δραματολογίου, όπως : «Αρσενικό και παλιά δαντέλα», « Έξυπνοι και κουτοί», «Όπως σας αρέσει», «Βολπόνε», «Κνοκ» κ.ά


Μαζί σας λοιπόν Τρίτη  2/7/2024 και ώρα 8:00 μ.μ.  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της  «Πεμπτουσίας», για τον αξεπέραστο κωμικό μας Βασίλη Λογοθετίδη.

Με αγάπη

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
Συγγραφέας

www.panosavramopoulos.blogspot.gr
Αθήνα, 1-7-2024

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »