Μήνυμα νίκης και ελπίδας στην ομιλία – παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, στο Caravel 7-4-24 !

 Μήνυμα νίκης και ελπίδας στην ομιλία – παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, στο Caravel 7-4-24 !


Με την καταιγιστική παρουσία φίλων του κινήματος, κομματικών στελεχών και εκπροσώπων κοινωνικών συλλογικοτήτων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, στην ομιλία του χθές 7-4-24 στο caravel, αναφέρθηκε στα μείζονα πολιτικά προτάγματα της ελληνικής κοινωνίας σήμερα, στα κεντρικά διακυβεύματα των ευρωεκλογών – ιδιαίτερα στις μέρες μας που σημειώνεται επικίνδυνη άνοδος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη -  παρουσιάζοντας στη συνέχεια το ευρωφηφοδέλτιο του κόμματος, για τις προσεχείς εκλογές του Ιουνίου 2024.

Ο πρόεδρος αναφέρθηκε στην έξαρση της

ακρίβειας, του στεγαστικού και ενεργειακού κόστος, στην καταρράκωση του κράτους δικαίου και στα άλλα μεγάλα αδιέξοδα που έχει οδηγήσει η κυβερνητική πολιτική της Ν.Δ. τον ελληνικό λαό. Και σημείωσε εμφατικά την μεγάλη ελπίδα που συνιστά για την ελληνική κοινωνία το ΠΑΣΟΚ, με τις σοβαρές, κοινωνικά ευαίσθητες και ρεαλιστικές του προτάσεις, που πραγματικά μπορούν να απεγκλωβίσουν τον κόσμο από τα τις ασπόνδυλες κυβερνητικές πολιτικές. Εν συνεχεία παρουσίασε το ευρωψηφοδέλτιο που όντας πολυσυλλεκτικό και υψηλού κύρους, με αξιόλογους και ικανούς ανθρώπους, κομίζει ελπίδες πολλές, για την προοδευτική ανασυγκρότηση του

ευρωκοινοβουλίου. Ευχόμενοι με την ευκαιρία στους καλούς συντρόφους ολόψυχα καλή επιτυχία στην καίρια προσπάθειά τους. Η καταιγιστική παρουσία του κόσμου, έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα, για την επιτυχία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις ευρωκλογές, για την οποία είμαστε βέβαιοι.

Καλή μας επιτυχία !




Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
M.Sc Δ/χος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π, Συγγραφέας
Μέλος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

www.panosavramopoulos.blogspot.gr
Αθήνα, 8-4-24

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »