Από την ομιλία του Βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Δουδωνή, στην Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο 7-ο Διαμέρισμα για τις Ευρωεκλογές !

 Από την ομιλία του Βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Δουδωνή, στην Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο 7-ο Διαμέρισμα για τις Ευρωεκλογές !


Με την συμμετοχή πλήθους φίλων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ενεργών πολιτών, κομματικών στελε-χών, αυτοδιοικητικών κ.α., προεξαρχόντων του Γραμμα-τέα της Νομαρχιακής Α΄ Αθηνών κου  Μανώλη Μποτζάκη, της Γραμματέως της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 7ου Διαμερίσματος κας Χαράς Πυροβο-λάκη, του κεντρικού ομιλητή Βουλευτή Επικρα-τείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κου Παναγιώτη Δουδωνή και  των υποψηφίων Ευρωβουλευτών κ.κ. Κώστα Τσουκαλά και Μιχάλη Αεράκη έλαβε χώρα εχθές στα γραφεία του 7-ου Διαμερίσματος στους Αμπελόκηπους, κεντρική ομιλία για τα πολιτικά προτάγματα των Ευρωεκλογών.

Ο Πάνος Δουδωνής με αδρές γραμμές, περιέγραψε

την αδήριτη ανάγκη, να αλλάξει το ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο σήμερα, με κέντρο τα οράματα και τις ιδέες της σοσιαλδημο-κρατίας, προκειμένου υπηρετεί τον άνθρωπο, την σύμμετρη ανάπτυξη, την ευημερία των λαών, τον πολιτισμό και το περιβάλλον. Και να αναδειχθεί το ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024 δεύτερη δύναμη, προξενώντας καταλυτικές εξελίξεις στην αλλαγή διακυβέρνησης της χώρας.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην δεινή κατάσταση που έχει περιέλθει ο ελληνικός λαός, από τις κοινωνικά σκληρές και ανάλγητες πολιτικές της κυβέρνησης της Ν.Δ. και στην μεγάλη ελπίδα που αποτελεί το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τους Έλληνες, με τις ρεαλιστικές, κοινωνικά ευαίσθητες και εύτολμες πολιτικές του προτάσεις, για την ανασυγκρότηση της Ελλάδας.

Καλή μας επιτυχία !

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
M.Sc Δ/χος Ηλεκτρολόγος Μ
ηχανικός Ε.Μ.Π, Συγγραφέας
Μέλος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
www.panosavramopoulos.blogspot.gr
Αθήνα, 23-4-24

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »