Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για τον Μιχαήλ Άγγελο, Τρίτη, 2-4-24 και ώρα: 19:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !

 Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για τον Μιχαήλ Άγγελο, Τρίτη, 2-4-24 και ώρα: 19:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !

Αθήνα, 2-4-24

Αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι,

Καλησπέρα σας ! 


Σας προσκαλούμε με πολλή αγάπη στην διαδικτυακή ραδιοφωνική μας εκπομπή, Τρίτη 2/4/2024 και ώρα : 19:00 μ.μ.,  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο  της «Πεμπτουσίας»,  όπου θα μιλήσουμε,  με τον εκλεκτό μεταφραστή και ιστορικό ερευνητή κ-ο Γιώργο Μπίτο, για τον κορυφαίο καλλιτέχνη της αναγέννησης Μιχαήλ Άγγελο !

Ειδικότερα μιλούμε :

Για την αναγεννησιακή του φυσιογνωμία, ως ζωγράφου, γλύπτη, αρχιτέκτονα, στοχαστή και ποιητή, που έδωσε πνοή και υπόσταση, στην εύκρατη για τον πολιτισμό περίοδο της αναγέννησης.

Για τα σπουδαία έργα του «Δαυίδ», «Μωυσής», «Pieta», που άλλαξαν τον ρού της παγκόσμιας ιστορίας της τέχνης.

Αλλά και για την συμβολή – προσφορά του στα δημόσια δρώμενα της Φλωρεντίας, αφού η παρουσία στην γενέθλια γη της αναγέννησης, αποτέλεσε σημείο καμπής.

https://www.pemptousia.gr/pemptousia-web-radio/

Μαζί σας την Τρίτη  2/4/2024 και ώρα 7:00 μ.μ.  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της  «Πεμπτου-σίας», σε μια ενδιαφέρουσα πολιτισμική εκπομπή, για τον κορυφαίο αναγεννησιακό καλλιτέχνη Μιχαήλ Άγγελο.

Με πολλήν αγάπη

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
Συγγραφέας

www.panosavramopoulos.blogspot.gr
Αθήνα,  2-4-2024

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »