Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για τον Ρήγα Φερραίο, Τρίτη, 26-3-24 και ώρα: 19:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !

 Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για τον Ρήγα Φερραίο, Τρίτη, 26-3-24 και ώρα: 19:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !

Αθήνα, 25-3-24

Αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι,

Καλησπέρα σας ! 


Σας προσκαλούμε με πολλή αγάπη στην διαδικτυακή ραδιοφωνική μας εκπομπή, Τρίτη 26/3/2024 και ώρα : 19:00 μ.μ.,  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο  της «Πεμπτουσίας»,  όπου θα μιλήσουμε, για τον πρόμαχο της εθνικής μας ελευθερίας Ρήγα Φερραίο !

Ειδικότερα μιλούμε :

Για την πολυμερή συμβολή του στο νεοελληνικό διαφωτισμό και την προπαρασκευή του γένους, για την εθνική ελευθερία.

Για το οιστρηλατημένο συγγραφικό του έργο και τον αξεπέραστο «Θούριό» του, που σάλπισε σε όλα τα βαλκάνια, το όραμα της εθνικής τους ελευθερίας και την  αποτίναξη του οθωμανικού ζυγού.

Ακόμα για τον τραγικό του θάνατο στο Βελιγράδι, που ωστόσο έσπειρε τον σπόρο της ελευθερίας και σήμανε τον ξεσηκωμό των απανταχού Ελλήνων.

https://www.pemptousia.gr/pemptousia-web-radio/

Μαζί σας την Τρίτη  26/3/2024 και ώρα 7:00 μ.μ.  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της  «Πεμπτουσίας», σε μια ενδιαφέρουσα ιστορική εκπομπή, για τον αρχάγγελο της ελληνικής ελευθερίας Ρήγα Φερραίο.

Με πολλήν αγάπη

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
Συγγραφέας

www.panosavramopoulos.blogspot.gr
Αθήνα,  25-3-2024

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »