Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για την 25-η Μαρτίου, Τρίτη, 19-3-24 και ώρα: 20:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !

 Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για την 25-η Μαρτίου, Τρίτη, 19-3-24 και ώρα: 20:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !

Αθήνα, 18-3-24

Αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι,

Καλσπέρα σας ! 


Σας προσκαλούμε με πολλή αγάπη στην διαδικτυακή ραδιοφωνική μας εκπομπή, Τρίτη 19/3/2024 και ώρα : 20:00 μ.μ.,  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο  της «Πεμπτουσίας»,  όπου θα μιλήσουμε, για την εθνική παλιγγενεσία της 25-ης Μαρτίου !

Ειδικότερα μιλούμε :

Για την συμβολή των Ρήγα Φεραίου, του Αδαμάντιου Κοραή, Νεοφύτου Δούκα, Κωνσταντί-νου Κούμα και των άλλων λογίων του νεοελληνικού διαφωτισμού, στη επαναστατική προπαρασκευή του γένους.

Για την πολυεδρική προσφορά του κλήρου, στην διαφύλαξη της πνευματικής ταυτότητας του ελληνικού έθνους στα 400 χρόνια της οθωμανικής δουλείας, στην αφύπνιση του πόθου της ελευθερίας, αλλά και στην πολλαπλή επιχειρησιακή προσφορά του κατά τον αγώνα.

Ακόμα, για τον άμετρο ηρωισμό και την αυτοθυσία των Παπαφλέσσα, του Αθανάσιου Διάκου, Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη, Νικηταρά, Μαυρογέννους και των άλλων μαρτύρων της ελληνικής ελευεθερίας !


Μαζί σας την Τρίτη  19/3/2024 και ώρα 8:00 μ.μ.  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της  «Πεμπτουσίας», σε μια ενδιαφέρουσα ιστορική εκπομπή, για το κορυφαίο ορόσημο της ελληνικής ελευθερίας, την 25η Μαρτίου !

Με πολλήν αγάπη
Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
Συγγραφέας

www.panosavramopoulos.blogspot.gr
Αθήνα,  18-3-2024

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »