Ο Πάνος Αβραμόπουλος, σήμερα Κυριακή 24/3/24 και ώρα : 12:00 μ.μ., στο ΑΡΤ TV, με την Δώρα Αποστόλου, στην εκπομπή «On the rocks» !

  Ο Πάνος Αβραμόπουλος, σήμερα Κυριακή 24/3/24 και ώρα : 12:00 μ.μ., στο ΑΡΤ TV, με την Δώρα Αποστόλου, στην εκπομπή «On the rocks» !


Στο ΑΡΤ TV, με την Δώρα Αποστόλου, στην εκπομπή «On the rocks», σήμερα Κυριακή 24/3/24 και ώρα : 12:00μ.μ  θα μιλήσει ο Πάνος Αβραμόπουλος, για το μείζον ιστορικό μας ορόσημο της 25-ης Μαρτίου. Τον κορυφαίο εθνοαπελευθερωτικό αγώνα, με τον οποίον οι Έλληνες ενωμένοι σαν μια γροθιά, με την αρωγή των φωτιστών του γένους, Ρήγα Φερραίου, Αδαμάντιου Κοραή, Νεόφυτου Δούκα, Κωνσταντίνου Κούμα, του Πατροκοσμά του Αιτωλού κ.α., στα μετερίζια της εσπερίας και στην Ελλάδα, αποτίναξαν τον «βαρύν και απαραδειγμάτιστον ζυγόν, 400 ετών δουλείας», στα λόγια του μεγάλου μας βάρδου των Επτανήσων, Ανδρέα Κάλβου.

Σας προσκαλούμε για μια γόνιμη τηλεθέαση, στα πλαίσια αφενός της τόσο αναγκαίας αναρρίπισης της ένδοξης ιστορικής μας μνήμης, αλλά και του επίσης αναγκαίου ιστορικού αναστοχασμού, για να αντλήσουμε γόνιμα διδάγματα από την παλιγγενεσία μας και με πίστη και αισιοδοξίας στις αρετές του γένους και στα μεγάλα καταπιστεύματα, της Αναγέννησης, του Διαφωτισμού και των Πατέρων της Ορθοδοξίας, να προχωρήσουμε ως έθνος μπροστά !

Με αγάπη και εκτίμηση

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
M.Sc Δ/χος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π, Συγγραφέας
Μέλος ΠΑΣΟΚ

www.panosavramopoulos.blogspot.gr
Αθήνα, 24-3-24

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »