Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για το Άγιο Πάσχα, Μ. Τρίτη, 30-4-24 και ώρα: 10:30 π.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !

 Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για το Άγιο Πάσχα, Μ. Τρίτη, 30-4-24 και ώρα: 10:30 π.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !

Αθήνα, 29-4-24

Αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι,

Γειά σας και Χρόνια Πολλά ! 


Σας προσκαλούμε με πολλή αγάπη στην διαδικτυακή ραδιοφωνική μας εκπομπή, Μ. Τρίτη 30/4/2024 και ώρα : 10:30 π.μ.,  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο  της «Πεμπτουσίας»,  όπου θα μιλήσουμε,  με τον ευλαβή ιερομόναχο Πατέρα Γεννάδιο Μανώλη, για τον Άγιο Πάσχα.

Ειδικότερα μιλούμε :

Για την συμβολή του Αγίου Πάσχα ως κορυφαίας εορτής της Χριστιανοσύνης, στην διαμόρφωση της ορθόδοξης συνείδησης όλου του κόσμου.

Για το πανανθρώπινο μήνυμα αγάπης, ηθικής ανάτασης και εσωτερικής ανασυγκρότησης, που εκπέμπει η αγία εορτή του Πάσχα, σε όλη την ανθρωπότητα.

Για τα αξεπέραστα ηθικά βιώματα και τις έξοχες παραστάσεις που είχαμε κατά την παιδική μας ηλικία, στην εορτή του Αγίου Πάσχα.

Αλλά και για ποικίλα ωραία έθιμα και παραδόσεις που αναβιώνουν σε όλη την Ελλάδα, κατά τη  εορτή του Αγίου Πάσχα.


Μαζί σας την Μ. Τρίτη  30/4/2024 και ώρα 10:30 π.μ.  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της  «Πεμ-πτουσίας», σε μια ενδιαφέρουσα εκπομπή, για το Άγιο Πάσχα, με τον ευλαβή ιερομόναχο, Πατέρα Γεννάδιο Μανώλη.

Με πολλήν αγάπη

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
Συγγραφέας

www.panosavramopoulos.blogspot.gr
Αθήνα,  29-4-2024

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »