Ελπιδοφόρα συγκέντρωση για τις Ευρωεκλογές στο Νέο Κόσμο 26-4-24, από την Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 2ου Διαμερίσματος !

 Ελπιδοφόρα συγκέντρωση για τις Ευρωεκλογές στο Νέο Κόσμο 26-4-24, από την Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 2ου Διαμερίσματος !


Νικηφόρα μηνύματα ελπίδας και νίκης απέστειλε ο κόσμος στο 2-ο Διαμέρισμα και δη στο Νέο Κόσμο, στην χθεσινή 26-4-24 μαζική και διάστικτη από παλμό προεκλογική συγκέντρω-ση για τις Ευρωεκλογές, με κεντρικούς ομιλητές τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές του κινήματος κ.κ. Γιάννη Μανιάτη, Γιάννη Βαρδακαστάνη, Ζαρωτιάδη Γρηγόρη και Γιώργο Τσούμα, προεξαρχόντων των κ.κ. Γραμματέως Οργανωτικού Τασούλας Χατζηδάκη, Γραμμα-τέα της Νομαρχιακής Α΄ Αθηνών Μανώλη Μποτζάκη, βουλευτή της Α΄Αθηνών Παύλου Γερουλάνου, των Γραμματέων των Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 2-ου Διαμερίσματος Βαγγέλη Καλαμίδα, 5-ου Διαμερίσματος Απόστολου Αποστολόπουλου, 3ου Διαμερίσματος Κώστα Σμυρλή, κομματικών στελεχών, αυτοδιοικητικών και εκπροσώπων κοινωνικών συλλογικοτή-των. 


Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές με παραστατική ενάργεια και με στέρεα επιχειρήματα, ανέδειξαν τα κεντρικά προτάγματα της επικείμενης αναμέτρησης του Ιούνη, όπου επιβάλ-λεται η Ευρώπη να αλλάξει κοινωνικό μοντέλο, εστιάζοντας στις ανισότητες, την ασύμμετρη ανάπτυξη, τα ελλείμματα ασφάλειας, το έλλειμμα αλληλεγγύης και την πολιτισμική υποβάθμιση δίκην όλων αυτών των λαών της και να στραφεί στις κεντρικές ιδρυτικές της απαρχές, που ήταν η Ευρώπη των λαών, της συνοχής, της σύμμετρης ανάπτυξης και του πολιτισμού. 

Παράλληλα αναφέρθηκαν στην αλγεινή

κατάσταση που βιώνει σήμερα ο ελληνικός λαός, μες την επίταση του στεγαστικού, ενεργειακού κόστους, την εκτίναξη του πληθωρισμού και το έλλειμμα δημοκρατίας, που πληγώνουν ατέρμονα τον ελληνικό λαό. Και βεβαίως την αδήριτη ανάγκη πολιτικής αλλαγής, όπου με μπροστάρη το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο λαός μας θα διεκδικήσει την ελπίδα και την προοπτική του. Πολύ δυνατή συγκέντρωση στο 2-ο Διαμέρισμα του ΠΑΣΟΚ, μήνυμα νίκης και ελπίδας στις Ευρωεκλογές !

Συνεχίζουμε δυνατά σε κάθε μετερίζι την επικοινωνία μας  με τον λαό, που συνιστά και τον πολιτικό μας οδοδείκτη!









Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
M.Sc Δ/χος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π, Συγγραφέας
Μέλος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

www.panosavramopoulos.blogspot.gr
Αθήνα, 27-4-24

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »