Μήνυμα νίκης και ελπίδας, από την Ευρωσυγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εχθές 25-4-24, στα Κάτω Πετράλωνα !

Μήνυμα νίκης και ελπίδας, από την Ευρωσυγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
 εχθές 25-4-24, στα Κάτω Πετράλωνα !


Μήνυμα, νίκης και ενότητας, για τις επικείμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου, απέστειλαν οι πολυπληθείς φίλοι του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην συγκέντρωση που έλαβε χώρα εχθές Πέμπτη 25-4-24 στον πεζόδρομο του σταθμού των Κάτω Πετραλώνων, με κεντρικούς ομιλητές τους υποψηφίους ευρωβουλευτές του κινήματος, Κώστα Τσουκαλά, Άννα Βερούλη και Μαρινίκη Θεοδώρου. Στην μαζική συγκέντρωση που έδωσε νοερά με τον παλμό της, ένα ακράδαντο μήνυμα νίκης, συμμετείχαν προεξαρχόντων του βουλευτή της Α΄ Αθηνών κου Παύλου Γερου-λάνου,  της Γραμματέως Οργανωτικού κας Τασούλας Χατζηδάκη, του Γραμματέα της Νομα-ρχιακής Ά

Αθηνών κου Μανώλη Μποτζάκη, των Γραμματέων των Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ  3ου Διαμερί-σματος, 2-ου Διαμερίσματος κ.κ. Φελέκη, Καλαμίδα, πλήθος φίλων του κινήματος από το 3-ο Διαμέρισμα, αλλά και από παρακείμενες περιοχές, κομματικά στελέχη, αυτοδιοικητικοί εκπρόσωποι, αλλά και μέλη κοινωνικών συλλογικοτήτων.

Οι κεντρικοί ομιλητές, υποψήφιοι ευρωβουλευτές, στις μεστές ομιλίες τους, ανέλυσαν με έμπεδα επιχειρήματα, τη δεινή θέση στην οποία ευρίσκεται ο ελληνικός λαός, από τις ανάλγητες κυβερνητικές πολιτικές, με το ενεργειακό, στεγαστικό κόστος και τον πληθωρισμό – ακρίβεια να καλπάζουν, που

κατατείνουν στη αδήριτη ανάγκη πολιτικής αλλαγής στη χώρα μας, με το ΠΑΣΟΚ να εκφράζει σήμερα τις σοβαρές ελπίδες του λαού μας, για την ανασυγκρό-τησή του, αλλά και τα μείζονα πολιτικά προτάγματα των ευρωεκλογών, που πρέπει να οδηγήσουν σε καίριες αλλαγές το ευρωπαϊκό εποικοδόμημα, προκειμένου, να υπηρετεί τις πρωτεραίες του αξίες, της αλληλεγγύης, του πολιτισμού και της δίκαιης και σύμμετρης ανάπτυξης, μακριά από ανισότητες και διακρίσεις, στις οποίες έχει περιέλθει σήμερα.

Η μαζικότητα και ο ενωτικός χαρακτήρας της συγκέντρωσης, έστειλαν το πιο δυνατό μήνυμα νίκης για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ  στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Για ένα ΠΑΣΟΚ που θα βγάλει την χώρα από τα σημερινά αδιέξοδα και θα δώσει ελπίδα και προοπτικές στο λαό μας.

Καλή μας επιτυχία !

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
M.Sc Δ/χος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π, Συγγραφέας
Μέλος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
Αθήνα, 26-4-24

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »