Με την γλυκιά και δυναμική Σταματίνα !!!

Με την γλυκιά και δυναμική Σταματίνα !!!

Κάθε φορά που έρχεσαι σε επαφή με την εξαίρετη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, αρδεύεις αμέσως την μοναδική της ηθική ευγένεια και ανθρώπινη γλυκύτητα, αλλά και τον αστείρευτο δυναμισμό της.

Τον δυναμισμό που της επέτρεψε παράλληλα με την ανεξάντλητη εργατικότητά της, να κατισχύσει στο ενημερωτικό – ψυχαγωγικό μας τοπίο και να αποτελεί σήμερα μια κεντρική του περσόνα. Έτσι κατόρθωσε η έξοχη Σταματίνα, αφού διήνυσε μια πορεία προόδου και επιτυχίας στους τηλεοπτικούς σταθμούς «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV», «MAD» και «STAR», να εκπέμψει το δυνατό τηλεοπτικό της σήμα και να πρωταγωνιστεί σήμερα στις κεντρικές εκφάνσεις της ενημέρωσης και της showbiz.

Αλλά περισσότερο από αυτά τα άξια βήματα επαγγελματικής επιτυχίας, στην Σταματίνα, κυρίαρχα είναι τα στοιχεία της ανθρώπινης γλυκύτητας και ηθικής ευγένειας, που μυροβολούν Ελλάδα και διατρανώνουν το άρωμα, της μοναδικής στο κόσμα ζεστής ελληνικής καρδιάς. Αυτά τα όμορφα στοιχεία της ηθικής της προσωπικότητας, είχα την ευκαιρία να ψαύσω και εγώ κατά την συνάντησή μας σε ένα πολιτιστικό event και να βιώσω έντονα, γιατί αυτή η επιτυχημένη κοπέλα του ενημερωτικού – ψυχαγωγικού μας πεδίου, είναι τόσο αγαπητή και αξιολάτρευτη.

Να είσαι πάντα καλά γλυκιά Σταματίνα και τα βήματά σου, να τα στεφανώνει διαρκώς η επιτυχία και η ευπρέπεια !!!

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
www.panosavramopoulos.blogspot.gr

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »