ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ν. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ν. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ
Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Αθήνας- «ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ»

 Αθηναίες και Αθηναίοι,

Κατέρχομαι ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές της 18-ης Μαΐου, με τον εμπνευσμένο και δημιουργικό πολιτικά Άρη Σπηλιωτόπουλο, ως άνθρωπος της κοινωνίας και του πολιτισμού και οχι ως κομματικό στέλεχος. Κεντρικό μας μέλημα είναι να εκφράσουμε τα νέα αυτοδιοικητικά προτάγματα – ασφάλεια, κοινωνική αλληλεγγύη, πάταξη του λαθρεμπορίου, ανάδειξη της οικουμενικής πολιτισμικής φυσιογνωμίας της πόλης – και να επανατροχιοδρομήσουμε και πάλι την Αθήνα μας στη λεωφόρο της ανάπτυξης και της ευημερίας, δοθέντος ότι έχει παραδοθεί στις μέρες μας, στην μιζέρια και την εγκατάλειψη.

Σαν νέος άνθρωπος, οραματίζομαι με την ηθική μου ευαισθησία, να αγωνιστώ δυναμικά ΜΑΖΙ σας για τις νέες προτεραιότητες της πόλης και να συμβάλλω ενεργά στην στήριξη της κοινωνικής της συνοχής, στην αποκατάσταση της κοινωνικής της γαλήνης και στην ανάδειξη της πολιτισμικής της φυσιογνωμίας.

 Στις 18 του Μάη γυρίζουμε δυναμικά σελίδα στη αγαπημένη μας πόλη. Λέμε ΟΧΙ στην κατήφεια, την μιζέρια και την αποτελμάτωση και δυναμικά ΝΑΙ, στην ασφάλεια, την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανάδειξη της οικουμενικής πολιτισμικής φυσιογνωμίας της Αθήνας. Για να ξαναχτίσουμε μαζί την «Αθήνα ζαφειρόπετρα/ στης γης το δαχτυλίδι», όπως την τραγούδησε και την οραματίστηκε, ο μεγάλος λυράρης του λαού μας Κωστής Παλαμάς.

Σ΄αυτή την μεγάλη προσπάθεια, ζητώ την εκλογική σας επιδοκιμασία με την ψήφο σας, για να σαρκώσουμε ΜΑΖΙ το μεγάλο όραμα, για την δημιουργία της πόλης πρότυπο, όλων των ευρωπαϊκών πρωτευουσών. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την πολιτική σας στήριξη και δεσμεύομαι ηθικά απεναντί σας, να φανώ αντάξιος της μεγάλης τιμής που μου κάνετε.

Με αγάπη

Παναγιώτης Ν. Αβραμόπουλος  
M.Sc Δ/χος Μηχανικός Ε.Μ.Π., συγγραφέας

www.panosavramopoulos.blogspot.gr

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »