Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για τον Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή Τρίτη, 15-10-24 και ώρα: 8:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !

 Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για τον Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή Τρίτη, 15-10-24 και ώρα: 8:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !

Αθήνα, 15-10-24

Αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι,

Καλησπέρα και καλή δύναμη ! 


Σας προσκαλούμε με πολλή αγάπη στην διαδικτυακή μας ραδιοφωνική εκπομπή, Τρίτη 15/10/2024 και ώρα : 8:00 μ.μ.,  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο  της «Πεμπτουσίας»,  όπου θα μιλήσουμε για τον παγκοσμίου κλάσης μεγάλο Έλληνα μαθηματικό Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή.
Ειδικότερα για :

Τον αξεπέραστο Μαθηματικό που θεμελίωσε τις θεωρίες των Μιγαδικών Αριθμών, των Σύμμορφων Απεικονίσεων, εμπλούτισε τη Θερμοδυναμική και με πολλές άλλες επίσης σπουδαίες συμβολές.

Τον απαράμιλλο δάσκαλο του μεγάλου Άλμπερτ Αινστάιν, που τον βοήθησε με το πολυδύναμο μαθηματικό του υπόβαθρο, να αποτυπώσει πληρέστερα τη θεωρία της Σχετικότητας !

Ακόμα για τον εμπνευσμένο διανοούμενο, που με την υποστήριξε του εθνάρχη Ελευθερίου Βενιζέλου, θεμελίωσε στη Σμύρνη το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.


Μαζί σας λοιπόν Τρίτη  15/10/2024 και ώρα 8:00 μ.μ.  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της  «Πεμπτουσίας», για τον αξεπέραστο Έλληνα μαθηματικό Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή.

Με αγάπη

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
Συγγραφέας

www.panosavramopoulos.blogspot.gr
Αθήνα, 15-10-2024

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »