Απο την πολυπληθή ομιλία του προέδρου μας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, στου Ζωγράφου 16/9/24 !

 Απο την πολυπληθή ομιλία του προέδρου μας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, στου Ζωγράφου  16/9/24 !

Γράφει ο  Πάνος Ν. Αβραμόπουλος


Με την καταιγιστική παρουσία φίλων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ της Δημοτικής Οργάνωσης Ζωγρά-φου, στελεχών της Νομαρχιακής Νοτίου Τομέα του κινήματος, υποψήφιων βουλευτών, ευρωβουλευτών, αυτοδιοικητικών και εκπροσώπων μαζικών φορέων, έλαβε χώρα σήμερα 16-9-24 το απόγευμα, στο καφέ «Αρχιτεκτονική» επι της οδού Ούλοφ Πάλμε στου Ζωγρά-φου, η ομιλία του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη, στα πλαίσια των εσωκομματικών εκλογών. Ο πρόεδρος μίλησε για τα σημαντικά επιτεύγματα μέχρι σήμερα στο κίνημα κατά την προεδρία του, εστιάζοντας στην οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματος, στην έξοδο του ΠΑΣΟΚ από το ειδεχθές μονοψήφιο δημοσκοπικά νούμερο όταν το παρέλαβε, στην κοινω-νική ισχυροποίηση του κύρους του κόμματος, στην ανάδειξη νέων στελεχών και στην αύξη-ση σε διπλάσιο σχεδόν αριθμό, των εκλογικών του επιδόσεων.


Παράλληλα αναφέρθηκε στις προγραμματικές προτάσεις σήμερα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στα διακεκαυμένα θέματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, από τις αδιέξοδες πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας. Ειδικότερα αναφέρθηκε στην γεωμετρική αύξηση του στεγαστικού κόστους, στην επίταση της αύξησης της ενέργειας και στην καλπάζουσα ακρίβεια που γονα-τίζει τα νοικοκυριά, παραθέτοντας πλήθος σοβαρών και εύτολμων πολιτικά προτάσεων, που μπορούν αληθινά να απεγκλωβίσουν την χώρα, από την φτώχεια και την υστέρηση. Συνακόλουθα αναφέρθηκε στην ευθεία υπονόμευση του κράτους

δικαίου και των ανεξά-ρτητων αρχών από την κυβέρνηση, με τα εξόφθαλμα σκάνδαλα των υποκλοπών και της συγκάλυψης των Τεμπών, αλλά και στην αλυσιτελή εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης.

Ο κόσμος σε κλίμα άκρατου ενθουσιασμού και αισιοδοξίας, προεξαρχούσης της πολιτικής ενότητας του κόμματος, καταχειροκρότησε τον Νίκο Ανδρουλάκη και δεσμεύθηκε με το εγκάρδιο χειροκρότημά του, να ανανεώσει το ηθικό συμβόλαιο εμπιστοσύνης μαζί του, στις επικείμενες σε λίγες μέρες εσωκομματικές εκλογές του Οκτώβρη.


Προχωρούμε μπροστά με τον Νίκο Ανδρουλάκη αρχηγό, για το ΠΑΣΟΚ των ονείρων μας, που κομίζει και την ελπίδα ανασυγκρότησης της ελληνικής κοινωνίας !






*Ο συγγραφέας Πάνος Ν. Αβραμόπουλος, είναι M.Sc Δ/χος Μηχανικός Ε.Μ.Π., μέλος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
www.panosavramopoulos.blogspot.gr

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »