Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο Τρίτη, 23-7-24 και ώρα: 20:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !

 Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο Τρίτη, 23-7-24 και ώρα: 20:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !


Αθήνα, 23-7-24

Αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι,

Καλημέρα και καλή δύναμη !
 

Σας προσκαλούμε με πολλή αγάπη στην διαδικτυακή μας ραδιοφωνική εκπομπή, Τρίτη 23/7/2024 και ώρα : 8:00 μ.μ.,  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο  της «Πεμπτουσίας»,  όπου θα μιλήσουμε για τον εμπνευσμένο ηθοποιό μας και διανοούμενο Γιώργο Μιχαλακόπουλο. Ειδικότερα για :

  • Τον αξεπέραστο ποιητή «Φανφάρα» που μας εξέγειρε αισθητικά με την μοναδική ερμηνεία του στην ταινία «Ξύπνα Βασίλη», όπως και στα σπουδαία μας φίλμ : «Ένας ιππότης για τη Βασούλα», «Η Ωραία του κουρέα» και «Το βλέμμα του Οδυσσέα» κ.α.
  • Τον μοναδικό θεατράνθρωπο, που επένδυσε αισθητικά το παλκοσένικο, με τις έξοχες ερμηνείες του στα αριστουργήματα του δραματολογίου : «Έγκλημα και Τιμωρία», «Ο θάνατος του εμποράκου», «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκριν» και «Το τίμημα», κ.α.
  • Τον υψιπετή διανοούμενο και δημόσιο άνδρα, που λάμπρυνε τη δημόσια σφαίρα ως Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων από το 1974-1986, αλλά και ως Αντιπρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, συνδράμοντας ζωτικά με το πολυμερές έργο του, τα εξαρτημένα άτομα.

Μαζί σας λοιπόν Τρίτη  23/7/2024 και ώρα 8:00 μ.μ.  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της  «Πεμ-πτουσίας», για τον μοναδικό μας θεατράνθρωπο – διανοούμενο Γιώργο Μιχαλακόπουλο.

Με αγάπη

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
Συγγραφέας

www.panosavramopoulos.blogspot.gr
Αθήνα, 23-7-2024

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »