Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για τον Βασίλη Διαμαντόπουλο, Τρίτη, 16-7-24 και ώρα: 20:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !

 Ραδιοφωνική μας εκπομπή, για τον Βασίλη Διαμαντόπουλο, Τρίτη, 16-7-24 και ώρα: 20:00 μ.μ, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της «Πεμπτουσίας» !

https://www.youtube.com/watch?v=idOIUX3mtgU

Αθήνα, 16-7-24

Αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι,

Καλημέρα και καλή δύναμη ! 












Σας προσκαλούμε με πολλή αγάπη στην διαδικτυακή μας ραδιοφωνική εκπομπή, Τρίτη 16/7/2024 και ώρα : 8:00 μ.μ.,  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο  της «Πεμπτουσίας»,  όπου θα μιλήσουμε για τον απαράμιλλο ηθοποιό μας και διανοούμενο Βασίλη Διαμαντόπουλο. Ειδικότερα για :

Τις  μοναδικές κινηματογραφικές του συμμετοχές στα αριστουργήματα : «Νόμος 4000», «Ψηλά τα χέρια Χίτλερ», «1981 Μάθε παιδί μου γράμματα» κ.α., αλλά και τις πρωταγωνιστικές του παρουσίες στις έξοχες τηλεοπτικές μας σειρές «Ο συμβολαιογράφος», «Εκείνος και εκείνος», «Εκμέκ παγωτό», «Χατζημανουήλ» κ.α.

Τις οιστρηλατημένες θεατρικές του παρουσίες στα αριστουργήματα :  «Η αγριόπαπια», «Οι εκατομμυριούχοι της Νάπολης», «Παραμύθι χώρις όνομα», «Η δωδέκατη νύχτα του κυρίου Σαίξπηρ», «Βαλπόνε» κ.α.

Αλλά και την εμπνευσμένη δημόσια παρουσία του ως δασκάλου της δραματικής τέχνης και διανοουμένου, που ποίησε στην κυριολεξία ήθος !

https://www.pemptousia.gr/pemptousia-web-radio/

Μαζί σας λοιπόν Τρίτη  16/7/2024 και ώρα 8:00 μ.μ.  στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της  «Πεμ-πτουσίας», για τον κορυφαίο μας θεατράνθρωπο – διανοούμενο Βασίλη Διαμαντόπουλο.

Με αγάπη

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
Συγγραφέας

www.panosavramopoulos.blogspot.gr
Αθήνα, 16-7-2024

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »