Από την ομιλία του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και υποψήφιου Ευρωβουλευτή Ανδρέα Σπυρόπουλου, στη Λαμπρινή 14-4-24

 Από την ομιλία του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και υποψήφιου Ευρωβουλευτή Ανδρέα Σπυρόπουλου, στη Λαμπρινή  14-4-24


Με τη συμμετοχή πλήθους φίλων του κινήματος, στελεχών, αυτοδιοικητικών και εκπροσώπων μαζικών φορέων, προεξάρχοντος του Γραμματέα της Νομαρχιακής Α΄Αθηνών κου Μανώλη Μπο-τζάκη και των Γραμματέων του 1ου Διαμερίσματος κου Δημήτρη Ευθυμίου, του 2ου Διαμερίσματος κου Βαγγέλη Καλαμίδα, του 4ου Διαμερίσματος κου Κώστα Σμυρλή, του 5ου Διαμερίσματος κου Απόστολου Παπαδόπουλου, έλαβε χώρα στη Λαμπρινή εχθές Κυριακή 14-24, η ομιλία του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και υποψήφιου Ευρωβουλευτή του κου Ανδρέα Σπυρόπουλου, για τις ευρωεκλογές και την τρέχουσα επικαιρότητα. 


Ο Γραμματέας περιέγραψε με αδρές γραμμές τα μείζονα πολιτικά προτάγματα σήμερα της ελληνικής κοινωνίας και τις ριζοτομικές προτάσεις του ΠΑΣΟΚ, για την επίλυσή τους. Εστιάζοντας στην ακρίβεια, το ενεργειακό και στεγαστικό κόστος, στο κράτος δικαίου κ.α. Παράλληλα αναφέρθηκε διεξοδικά στην αδήριτη ανάγκη του προοδευτικού ανακαθορισμού του ευρωπαϊκού κοινωνικού μοντέλου, για μια Ευρώπη των λαών, της αλληλεγγύης, της ανάπτυξης και του πολιτι-σμού.

Η υποδοχή του κόσμου ένθερμή, η ηθική του ενότητα υψηλή, που εγγυοδοτεί για μια νικηφόρα

πορεία στις ευρωεκλογές του ΠΑΣΟΚ, που συνι-στά και την μεγάλη ελπίδα του ελληνικού λαού, για να απεγκλωβιστεί από τα σημερινά αδιέξοδα.

Καλή μας επιτυχία !

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
M.Sc Δ/χος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π, Συγγραφέας
Μέλος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

www.panosavramopoulos.blogspot.gr
Αθήνα, 15-4-24


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »