Κέφι και διάλογος στην ωραία αποκριάτικη εκδήλωση της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ του 3ου Διαμερίσματος Αθήνας !

 Κέφι και διάλογος στην ωραία αποκριάτικη εκδήλωση της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ                      του 3ου Διαμερίσματος Αθήνας !

 


Ατμόσφαιρα χαράς, ηθικής ανάτασης και δημιουργικός διάλογος στην επιμελημένη αποκριά-τικη εκδήλωση της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ του 3ου Διαμερίσματος Αθήνας, με κεντρικό ομιλητή το μέλος της Κ.Ε. Μιχάλη Χάλαρη. Πλήθος φίλων, στελεχών και αυτοδιοικητικών εκπροσώπων του κινήματος, προσήλθαν εχθές Παρασκευή 15-3-24 στην πολυδύναμη εκδήλωση, προεξαρχόντων του Γραμματέα της Τ.Ο. του 3ου Διαμερίσματος κου Γιάννη Φελέκη, του Γραμματέα της Νομαρχιακής Α΄ Αθηνών κου Μανώλη Μποτζάκη, που έλαβε χώρα στην καλοφρόντιστη ταβέρνα «Καπετάνιος» στα Πετράλωνα, στην συμβολή Κειριαδών και Χαμοστέρνας στα Πετράλωνα, για γιορτάσουν την αποκριά, αλλά και να συζητήσουν για τα μείζονα προβλήματα που ταλανίζουν τη ελληνική κοινωνία.


Στο χαιρετιστήριο μήνυμά του το μέλος της Κ.Ε. κος Μιχάλης Χάλαρης αναφέρθηκε στα πολλαπλά προβλήματα που μαστίζουν σήμερα τον ελληνικό λαό, από τις αδιέξοδες πολιτικές της κυβέρνησης, εστιάζοντας στην παιδεία, την έξαρση της ακρίβει-ας, την επίταση του ενεργειακού κόστους κ.α. Ενώ ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Α΄ Αθηνών κος Μανώλης Μποτζάκης, αναφέρθηκε στο κλίμα ενότητας και συσπείρωσης που επικρατεί στις τάξεις του κινήματος και στην αδήριτη ανάγκη, να γίνει επίταση της προσπάθειας όλων των στελεχών, προκειμένου το ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές του Ιουνίου, να αναδειχθεί κυρίαρχη δύναμη της πολιτικής μας σκηνής. Επακολούθησε κέφι και ατελείωτος χορός, με την έξοχη ορχήστρα του «Καπετάνιου» ! Χρόνια Πολλά και του χρόνου με υγεία !

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
M.Sc Δ/χος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π, Συγγραφέας
Μέλος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

www.panosavramopoulos.blogspot.gr
Αθήνα, 16-3-24

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »