Ο Πάνος Αβραμόπουλος στον «ERT-Open», στην εκπομπή του Γιάννη Κανελλάκη !

 Ο Πάνος Αβραμόπουλος στον «ERT-Open», στην εκπομπή του Γιάννη Κανελλάκη !


Είχαμε την χαρά και την ηθική τιμή να μιλήσουμε, στα υψηλού πολιτισμικού ήθους ραδιοκύματα της ΕΡΤ και στην εκπομπή του ρηξικέλευθου και αδέσμευτου δημοσιογράφου Γιάννη Κανελλάκη, να κάνουμε  μια ραδιοφωνική παρέμβαση, για την εθνική σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, για τα μείζονα ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, τις επικείμενες εθνικές εκλογές, αλλά και την αναδιάταξη του πολιτικού μας πεδίου, όπως διαφαίνεται, με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ,  να αναδεικνύεται στον κεντρικό ρυθμιστή της πολικής μας σκηνής.

Μιλήσαμε έτσι : 

Για τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης της Ν.Δ., για την σιδηροδρομική μας τραγωδία, αλλά και τις σύνολες ευθύνες διαχρονικά του πολιτικού μας συστήματος, που δεν θωράκισε θεσμικά τους ελληνικούς σιδηρόδρομους, ώστε να εξασφαλίσουν τον πρώτιστο αγαθό, της ασφάλειας των επιβατών.

Για το απερίσταλτο ράλι του πληθωρισμού και της ακρίβειας, που κατασπαράσσουν κάθε μήνα το λαϊκό εισόδημα, οδηγώντας στην απελπισία τους Έλληνες.

Για την έξαρση των ενοικίων-στεγαστικού κόστους, που απαγορεύει στους νέους ανθρώπους να κάνουν οικογένεια και να τροχιοδρομήσουν ομαλά τη ζωή τους.

Για το μεγάλο κυβερνητικό έλλειμμα ενεργειακής δημοκρατίας, που έχει καταστήσει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, εφιάλτη για όλους τους πολίτες.

Για την μεγάλη ηθική ζημιά που υπέστησαν οι δημοκρατικοί θεσμοί, με τις απαράδεκτες κυβερνητικές παρακολουθήσεις.

Βεβαίως για τις αποτυχίες της πρωθύστερης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, που εκλογικά αποδοκιμάστηκε.

Παράλληλα όμως μιλήσαμε για τις εύτολμες και ρεαλιστικές προτάσεις που έχει καταθέσει στο δημόσιο διάλογο το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με την προηγηθείσα δημοσίευση του προγράμματός του : 

στο φάσμα της στεγαστικής πολιτικής

στο πεδίο της ανεργία

στον χώρο της ανάπτυξης

στην δημοκρατική ακεραίωση των θεσμών

στο πεδίο της απολιγνιτοποίησης και ενεργειακής απεξάρτησης της χώρας

αλλά και σε άλλες εκφάνσεις της δημόσιας ζωής, προκειμένου να ξαναδώσει  χαμόγελο, όραμα και ελπίδα, στον καταπτοημένο – από τις αλλεπάλληλες πολιτικές κατακεφαλιές που έχει φάει – Έλληνα πολίτη !

 Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ  Α΄ Αθηνών

www.panosavramopoulos.blogspot.gr
Αθήνα,  23-3-23

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »