Από την κοπή της πίττας της ΔΗΜ. Τ.Ο. Χαλανδρίου της «Νέας Δημοκρατίας»

Από την κοπή της πίττας της ΔΗΜ.  Τ.Ο. Χαλανδρίου της «Νέας Δημοκρατίας»

Μέσα σε ένα ωραίο ηθικό κλίμα ζεστασιάς και φιλότητας, έλαβε χώρα εχθές 8-1-2018 στο καλαίσθητο καφέ «Butterfly» του Χαλανδρίου, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Οργάνωσης «Νέας Δημοκρατίας» του Χαλανδρίου. Πλήθος κομματικών στελεχών προεξάρχοντος του Γραμματέα της «Νέας Δημοκρατίας κ-ου Λευτέρη Αυγενάκη, Βουλευτών, υποψηφίων Βουλευτών, αλλά και παραγόντων από το κοινωνικό, επαγγελματικό και πολιτισμικό πεδίο του έξοχου προαστίου του Χαλανδρίου, προσήλθαν με αγάπη για να ανταλλάξουν εγκάρδιες ευχές και να διατρανώσουν την πεποίθησή τους, το 2018 να αποτελέσει μια γόνιμη χρονιά, πρωτίστως για την πατρίδας μας την Ελλάδα, που βιώνει σήμερα την εγκατάλειψη, την περιθωριοποίηση και την πλήρη διάρρηξη του κοινωνικού και οικονομικού της ιστού, αλλά και την παράταξη της «Νέας Δημοκρατίας», που προσδοκά με σοβαρότητα και ευθύνη, να επωμιστεί το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης της χώρας.

Την οργάνωση της πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης, είχαν η άξια πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Χαλανδρίου κ-α Χριστίνα Πατρικάκου, με όλα τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης που δούλεψαν άοκνα για την άψογη υλοποίησή της, με την γενική φροντίδα της αεικίνητης προέδρου της Β3 ΝΟ.Δ.Ε. κ-ας Αργυρούς Ζέρβα. Θερμές ευχές ανταλλάχθηκαν από όλους και εξέφρασαν τη αισιοδοξία και βεβαιότητα, το αρτιγέννητο 2018, να αποτελέσει μια χρονιά προόδου και ευημερίας γα την πατρίδα μας και την «Νέα Δημοκρατία».

Χρόνια Πολλά και του Χρόνου με υγεία εκλεκτοί φίλοι της «Νέας Δημοκρατίας» του Χαλανδρίου, που πάντα με το ήθος και την αγωνιστικότητά σας, δίνεται τον τόνο μιας άξιας και εμπνευσμένης πολιτικής παρουσίας, τόσο από το μετερίζι της «Νέας Δημοκρατίας», όσο και από κάθε άλλη κοινωνική έπαλξη. Καλή Χρονιά και με υγεία σε όλουςΠάνος Ν. Αβραμόπουλος
www.panosavramopoulos.blogspot.gr Αθήνα, 9-1-2018

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »