Ευχές με τον Σάκη, του ήθους και της ευγένειας !!!

Ευχές με τον Σάκη, του ήθους και της ευγένειας !!!

Είχαμε την μεγάλη χαρά και τιμή σήμερα, να ανταλλάξουμε χριστουγεννιάτικες ευχές, με τον  καλό φίλο Σάκη Ιωαννίδη. Έναν νέο άνθρωπο, διάστικτο από ηθική ευγένεια και αξιοπρέπεια, που καίτοι νέος έχει ήδη αφήσει δείγματα υψηλής αξιοπρέπειας και ήθους, στο πολιτικό μας πεδίο. Για αυτό εξάλλου και αξιώθηκε να εκλεγεί πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ, αλλά και σε άλλα υψηλά θεσμικά αξιώματα της «Νέας Δημοκρατίας».  Και μέσα στην χαρμόσυνη ατμόσφαιρα της έλευσης των Χριστουγέννων, να συζητήσουμε για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, αλλά και για άλλα ενδιαφέροντα θέματα της κοινωνίας και του πολιτισμού. Εστιάζοντας και στην παιδεία ,αφού ο Σάκης έχει δώσει πολύ υψηλή προτεραιότητα, στα πλαίσια της πολιτικής του δραστηριοποίησης, στην ανακαίνιση της ελληνικής παιδείας, που την αποτιμά ως την μεγάλη έπαλξη, για την κοινωνική και οικονομική μας ανασυγκρότηση.

Με την ευγένεια, την ηθική λεβεντιά, αλλά και την καθαρή καρδιά των ανθρώπων της Βορείου Ελλάδος, ο Σάκης σε μαγνητίζει στην κυριολεξία και καθιστά την συζήτηση μαζί του, ένα ευχάριστο και απολαυστικό ταξίδι, με κέντρο, τον άνθρωπο, την κοινωνία και τον πολιτισμό. Για αυτό κάνει «γκέλ» στις καρδιές τόσο των νέων ανθρώπων, όσο και των μεγαλυτέρων, που αναγνωρίζουν στο ευγενές πρόσωπό του, έναν νέο πολιτικό που έρχεται από το μέλλον, παρακολουθεί τον γοργό κοινωνικό βηματισμό και πολιτεύεται με όρους κοινωνίας και όχι των μηχανισμών και τον περιλαμβάνουν πάντα στις πρώτες πολιτικές επιλογές τους.

Να του ευχηθούμε ολόψυχα, με την ευκαιρία της έλευση της μεγάλης εορτής της Χριστιανοσύνης Χρόνια Πολλά και το φωτεινό άστρο της Βηθλεέμ, να του χαρίζει υγεία και να φωτοδοτεί τον άξιο δρόμο του. 

Χρόνια Πολλά, αγαπημένε μας Σάκη και κάθε ηθική επιτυχία στην ενάρετη ζωή σου !

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
www.panosavramopoulos.blogspot.gr
Αθήνα, 21-12-17

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »