Με τους καλύτερους οιωνούς, η πρωτοβουλία «Η Αθήνα είμαστε εμείς» !!!

Με τους καλύτερους οιωνούς, η πρωτοβουλία «Η Αθήνα είμαστε εμείς» !!!

Γράφει ο Πάνος Ν. Αβραμόπουλος

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε εχθές Δευτέρα 29-5-17 στο Ξενοδοχείο «Crown» στην Μιχαλακοπούλου,  υπο τον υπεύθυνό της Δημοτικό Σύμβουλο κ-ο Χρήστο Τεντόμα, η πρώτη Οργανωτική Συνδιάσκεψη της κοινωνικής πρωτοβουλίας «Η Αθήνα είμαστε εμείς». Ο Χρήστος Τεντόμας ανέπτυξε στους Συντονιστές των επιμέρους Θεματικών Ενοτήτων της Κοινωνικής Πρωτοβουλίας, που συναρτώνται με τα προβλήματα της Αθήνας – προεξαρχόντων της Ποιότητας Ζωής, της Καθημερινότητας των Αθηναίων πολιτών, της Ασφάλειας, της Κοινωνικής Συνοχής, του Πολιτισμού κ.λ.π. – τους κεντρικούς στόχους της εκπόνησης του Προγράμματος για την Αθήνα, παράλληλα με τα ακόλουθα χρονοδιαγράμματα, ώστε μέσα από μια διαρκή διαβούλευση με τους πολίτες της Αθήνας και τους θεσμικούς φορείς της πόλης, έγκαιρα οι Αθηναίοι να έχουν στα χέρια τους, την αυτοδιοικητική πρόταση της πρωτοβουλίας «Η Αθήνα είμαστε εμείς».


Τα ζεστό ανθρώπινο κλίμα που κυριάρχησε στην Συνδιάσκεψη, το μεράκι και η ηθική ευαισθησία όλων όσοι δραστηριοποιούνται στην πρωτοβουλία, να δουλέψουν με αγάπη για την πόλη, ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να διαμορφώσουμε με την ενεργό συμμετοχή μας, ένα καλύτερο μέλλον για την Αθήνα του αύριο, αλλά και η σπουδαία και ατίμητη εμπειρία των αυτοδιοικητικών στελεχών, που μετέχουν ενεργά στην κοινωνική πρωτοβουλία «Η Αθήνα είμαστε εμείς», εγγυοδοτούν ότι η Οργανωτική Συνδιάσκεψη έκλεισε τις εργασίες της με τους καλύτερους οιωνούς και ότι μέρα με την ημέρα θα συστρατεύονται όλο και περισσότεροι Αθηναίοι πολίτες στην πρωτοβουλία για να στηρίξουν και αυτοί την εμπνευσμένη κοινωνική προσπάθεια που έχει αναληφθεί, για την πόλη των Ονείρων μας, την λατρεμένης μας Αθήνα. Την πόλη που ο εθνικός μας λυράρης Κωστής Παλαμάς, έκανε απαράμιλλο ηθικά τραγούδι στα χείλη των Αθηναίων «Αθήνα διαμαντόπετρα στης γής το δαχτυλίδι» !!!

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον υπεύθυνο της Κοινωνικής Πρωτοβουλίας «Η Αθήνα είμαστε εμείς» Δημοτικό Σύμβουλο Αθήνας κ-ο Χρήστο Τεντόμα, για την μεγάλη ηθικά τιμή που μου απηύθυνε, να μου αναθέσει τον Συντονισμό της Ομάδας για την Εκπόνηση του Προγράμματος της Πρωτοβουλίας. Είναι μεγάλη η ευθύνη που επωμίζομαι και έχω εδραία την πεποίθηση, ότι σε συνεργασία και με τα άλλα άξια και ικανά στελέχη της Ομάδας, θα φέρουμε εις πέρας την τόσο σημαντική και κεφαλαιώδους σημασίας αποστολή μας.

Τέλος απευθύνουμε ευγενικά πρόσκληση σε όλους τους Αθηναίους πολίτες, που θα ήθελαν να πλαισιώσουν την Κοινωνική μας Πρωτοβουλία και να καταθέσουν τις γόνιμες απόψεις-προτάσεις τους για την Αθήνα ή και να δραστηριοποιηθούν στις Ομάδες Εργασίας της Πρωτοβουλίας, να επικοινωνήσουν με τα Γραφεία μας ήτοι : Λεωφόρος Συγγρού 77, (117 41), Τηλ : 213 1600 407- 460, email: athinaeimaste@gmail.com, ιστοχώρος 
www.iathinaeimastemeis.com

*Ο συγγραφέας Πάνος Ν. Αβραμόπουλος, είναι Α΄ Αναπληρωματικός Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων
www.panosavramopoulos.blogspot.gr

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »