Δυναμικά μπροστά η κοινωνική πρωτοβουλία «Η Αθήνα είμαστε εμείς», υπο τον Χρήστο Τεντόμα …

Δυναμικά μπροστά η κοινωνική πρωτοβουλία «Η Αθήνα είμαστε εμείς», 
υπο τον Χρήστο Τεντόμα …

Με την καθολική συμμετοχή του λαού των Αθηνών και πλήθους προσωπικοτήτων από το φάσμα της τέχνης, του πολιτισμού και των γραμμάτων, πραγματώθηκε την Δευτέρα 3-10-16, η πρωτόλεια συγκέντρωση στο έβδομο διαμέρισμα Πανόρμου 59 στους Αμπελοκήπους, της κοινωνικής πρωτοβουλίας για την Αθήνα, «Η Αθήνα είμαστε εμείς» υπο τον Χρήστο Τεντόμα, με αντικείμενο τον διάλογο για την Παιδεία.  Στην κατάμεστη αίθουσα λοιπόν του Δήμου της Αθήνας και με κεντρικούς ομιλητές τους τ. πρυτάνεις του Πανεπιστημίου Αθηνών κ.κ. Θεοδόση Πελεγκρίνη και Θεόδωρου Φορτσάκη, αλλά και εξέχουσες φυσιογνωμίες από το φάσμα της εκπαίδευσης έλαβε χώρα ένας ουσιαστικός και εποικοδομητικός διάλογος, που αφενός μέν έβαλε τον δάκτυλο επι των τύπων των ήλων, για όλα τα ζέοντα προβλήματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα, αφετέρου έκλεισε με την κατάθεση εμπνευσμένων και ρεαλιστικών προτάσεων, για την επίλυση των κεντρικών ζητημάτων, που ταλανίζουν τον κόσμο της εκπαίδευσης.

Αμφιτρύωνας της βραδιάς ο πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων και ηγούμενος της κοινωνικής πρωτοβουλίας «Η Αθήνα είμαστε εμείς» κ-ος Χρήστος Τεντόμας, που σε αδρές γραμμές περιέγραψε το όραμά του για την Αθήνα και καταχειροκροτήθηκε από τους πολυπληθείς φίλους του. Ένα όραμα που στον κεντρικό του πυρήνα είχε την αγάπη και την ηθική ευαισθησία του, για την αιώνια πόλη, την Αθήνα μας, μέσα από την υλοποίηση των ρηξικέλευθων προτάσεών του, οι οποίες αφορούν την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη, τον πολιτισμό, την ασφάλεια στην πόλη και προαπαντός την κοινωνική της συνοχή.

Την εκδήλωση τίμησαν οι τ. βουλευτές και Δημοτικοί Σύμβουλοι Αθήνας κ.κ. Δημήτρης Κωνσταντάρας και Θανάσης Πλεύρης, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων κ-ος Μάριος Γεωργιάδης, ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας κ-ος Κώστας Βλάσσης (Αρκαδίας), ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ-ος Μαρκόπουλος, ο αναπληρωτής Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων Πάνος Ν. Αβραμόπουλος, οι διαμερισματικοί Σύμβουλοι Αθήνας κ.κ. Σάκης Αθανασάκης, Γιώργος Ρωμανέας, Ροδομαρία Δομάζου, Βαγγέλης Ξυδέας κ.α. αυτοδιοικητικοί και πλήθος κόσμου από το πεδίο της εκπαίδευσης.

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
Αθήνα 4-10-16
www.panosavramopoulos.blogspot.gr

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »