Ατελείωτες νότες και φως, από τους Κατερίνα, Μιχάλη και Λένα, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας !!!

Ατελείωτες νότες και φως, από τους Κατερίνα, Μιχάλη και Λένα, 
στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας !!!

Με νότες ατελείωτες, φως και μοναδικό μουσικό χρώμα, γέμισαν προχθές Δευτέρα 25-7-16 το κέντρο της Αθήνας, στο ιστορικό θερινό θέατρο «Τριανόν», οι Κατερίνα Κούκα, Μιχάλης Δημητριάδης και Λένα Αλκαίου, στα πλαίσια των πολιτισμικών εκδηλώσεων «Καλοκαίρι στην Αθήνα» του Οργανισμού μας Πολιτισμού, Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), προξενώντας ηθική ευδία και ψυχική ανάταση στους πολυπληθείς Αθηναίους.
Επιχειρώντας με την εγνωσμένης αξίας καλλιτεχνική τους ποιότητα, ένα πανοραμικό ταξίδι στο ελληνικό τραγούδι οι σπουδαίοι καλλιτέχνες μας, μας απογείωσαν αισθητικά και μας έκαναν να αναπολήσουμε μοναδικές στιγμές από την ιστορία του τραγουδιού μας. Ιδιαίτερα η εκρηκτική Κατερίνα Κούκα, με το έξοχο μεσογειακό ταμπεραμέντο της, εξέγειρε το κατάμεστο «Τριανό» και κατέστησε τους ακροατές τον «τέταρτο» στην κυριολεξία τραγουδιστή της σκηνής.

Για άλλη μια φορά και πολύ περισσότερο σήμερα, στους σκληρούς καιρούς της αδιάστατης οικονομικής κρίσης που διάγουμε αποδεικνύετε περίτρανα, ότι ο πολιτισμός αποτελεί την κεντρική συγκολλητική ουσία των κοινωνιών, για να υπερβούμε την κρίση και να κάνουμε «άλμα προς τα εμπρός», στα λόγια του πρωτόθρονου-οικουμενικού ποιητή μας Οδυσσέα Ελύτη. Σε όλους τους συντελεστές του ΟΠΑΝΔΑ, που συνέβαλαν στην άψογη υλοποίηση της σπουδαίας αυτής καλλιτεχνικής βραδιάς, θερμά συγχαρητήρια. Ιδίως στον πρόεδρο του ΟΠΑΝΔΑ κ-ο Χρήστο Τεντόμα, που με τις εμπνευσμένες πολιτισμικά επιλογές του, διανοίγει δημιουργικές διεξόδους στους Αθηναίους και λαμπρύνει με φως το μοναδικό πολιτισμικά αθηναϊκό καλοκαίρι.

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
www.panosavramopoulos.blogspot.gr
Αθήνα, 26-7-16

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »