Ευχαριστήριο εκλογικό μήνυμα, Πάνος Ν. Αβραμόπουλος

Ευχαριστήριο εκλογικό μήνυμα, Πάνος Ν. Αβραμόπουλος

Φίλες και φίλοι,

Μέσα απο την καρδιά μου, θα ήθελα να σας απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την ατίμητη ηθική και πολιτική σας στήριξη τόσο στο αδέσμευτο, πατριωτικό κίνημα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», όσο και σε εμένα προσωπικά. Ως κόμμα κατήγαμε μια μεγάλη εκλογική νίκη, αντίπερα στα αλλεπάλληλα χτυπήματα του μιντιακού συστήματος – περί μη εισόδου μας στην Βουλή, με τις δημοσκοπικές εταιρείες να μας δείχνουν με 2,1% - αλλά και της πραιτωριανής προπαγάνδας της απερχόμενης-καταρρέουσας κυβέρνησης, που προσπαθούσε να μας καταστήσει «χαμένη ψήφο» !!!

Παρόλα αυτά οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» άνθεξαν σε όλα τα δόλια πολιτικά χτυπήματα και βγήκαν με την στήριξη του ελληνικού λαού νικητές, στην ιστορική για τα μεταπολεμικά πολιτικά μας δρώμενα εκλογική αναμέτρηση της 25-ης Γενάρη 2015.

Και είναι η πολιτική δύναμη που συνέδραμε την δημιουργία μιας πλατειάς, δημοκρατικής κοινωνικής πλειοψηφίας, η οποία ξεκινάει απο σήμερα το ιστορικό έργο της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ανόρθωσης, στην καθημαγμένη απο τα εθνοκτόνα μνημόνια ελληνική πατρίδα. Είναι η πολιτική δύναμη, που κόμισε στον βασανισμένο ελληνικό λαό, τα πιο χαρμόσυνα μηνύματα αναγέννησης και ελπίδας, μετά τα οδυνηρά τέσσερα χρόνια, της επέλασης του αρμαγεδδώνα των μνημονίων. Αλλά και ο πολιτικός σχηματισμός, που με δημοκρατικό ήθος και απαρασάλευτη πίστη στις αξίες και τις ιδέες της δημοκρατίας και της πατρίδας, θα παραμείνει εγγυητής της πολιτικής σταθερότητας και της δημοκρατικής τάξης στον τόπο.

Σε ότι αφορα εμένα προσωπικά, με 2.308 σταυρούς με κατατάξατε δεύτερο (2-ο) ήτοι Α΄Αναπηρωματικό Βουλευτή στην Α΄Αθηνών. Θέση καθόλα τιμητική αν αναλογιστεί κανείς την πόλωση, τον κατακερματισμό των πολιτικών δυνάμεων, αλλά και τις ισχυρές υποψηφιότητες που ανταγωνίστηκα. Μέσα απο την καρδιά μου σας απευθύνω ένα πελώριο ηθικό ευχαριστώ και απο όποιο μετερίζι κληθώ να σας υπηρετήσω, θα είμαι πάντα δίπλα σας και θα δώσω τον αγώνα τον καλό, για την κοινωνική δικαιοσύνη, την εθνική αξιοπρέπεια, την τιμή και την πατρίδα.

Έχει ξημερώσει μια νέα ελπιδοφόρα αυγή, ελπίδας και απαντοχής για την πατρίδα μας και τον μαρτυρικό λαό μας. Ξεκινάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την προσπάθεια την εθνικής ανασυγκρότησης. Και ας μας κατευοδώνουν τα πύρινα λόγια του «μαύρου καβαλάρη» και ακατάβλητου πατριώτη-πρωιθυπουργού της Ελλάδας Νικολάου Πλαστήρα «Την Ελλάδα απο το αυτί θα την πιάσουμε και θα την σώσουμε θέλει δεν θέλει» !!!

Με θερμές ευχαριστίες και αγάπη απο την καρδιά μου

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
M.Sc Δ/χος Μηχανικός Ε.Μ.Π., συγγραφέας
Α΄Αναπληρωματικός Βουλευτής Α΄Αθηνών, ΑΝΕΛ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »