Στην ομάδα του Άρη Σπηλιωτόπουλου ο Πάνος Ν. Αβραμόπουλος

Στην ομάδα του Άρη Σπηλιωτόπουλου 
ο Πάνος Ν. Αβραμόπουλος

Στην ομάδα του υποψήφιου Δημάρχου Aθηναίων Άρη Σπηλιωτόπουλου εντάχθηκε και ο Δ/χος Μηχανικός Ε.Μ.Π. και συγγραφέας Πάνος Ν. Αβραμόπουλος.

Στη δήλωση του ο κ. Π. Αβραμόπουλος τονίζει:

«Στα πλαίσια του πολιτικού διαλόγου αρχών για την τοπική αυτοδιοίκηση, με τον παλιό μου φίλο Άρη Σπηλιωτόπουλο, διαπιστώσαμε σύμπτωση απόψεων στα κεντρικά πολιτικά προτάγματα που αφορούν την αγαπημένη μας Αθήνα. Και ειδικότερα στα θέματα της ασφάλειας στην πόλη, της στήριξης της κοινωνικής της συνοχής και της ανάδειξης της πολιτισμικής της φυσιογνωμίας, δοθέντος ότι σαν συγγραφέας ασχολούμαι ενεργά με τον πολιτισμό. Στηρίζω έτσι την υποψηφιότητα του αγαπητού Άρη Σπηλιωτόπουλου ως Δημάρχου για την Αθήνα και κατέρχομαι ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αθηνών μαζί του στην 6-η εκλογική περιφέρεια, στην οποία μου έκαναν την μεγάλη τιμή οι Αθηναίοι στις προηγούμενες εκλογές, να με αναδείξουν δημοτικό σύμβουλο με 2.400 σταυρούς.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με την πολυεδρική πολιτική του παιδεία, την πλατιά αίσθηση του κοινωνικού βηματισμού, αλλά και την ατίμητη πείρα του και ως υπουργός Τουρισμού, που εργάστηκε με επιτυχία στην διαχείριση και ανάδειξη του σύγχρονου  τουριστικού μας προϊόντος, συνιστά την πιο ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση για τον Δήμο της Αθήνας. Συντάσσομαι πολιτικά μαζί του και πιστεύω ότι ο λαός της Αθήνας, θα μας εμπιστευτεί τις τύχες της πόλης».
www.politikanet.gr

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »